Werkboek prioriteiten

Met vragen om achter jouw prioritieten te komen en daar echt naar te gaan handelen.

Werkboek prioriteiten

Met vragen om achter jouw prioritieten te komen en daar echt naar te gaan handelen.

Seizoenen veranderen, de dieren passen zich aan en het weer is geen dag hetzelfde.

Maar wij mensen rennen gewoon door op hetzelfde tempo. Jij bent ook niet elke dag hetzelfde, maar past je waarschijnlijk zelden aan. Je past je alleen aan op het moment dat je denkt dat mensen anders iets van je vinden. Je doet het niet omdat het gezond voor je is..

We doen veel wat tegen onze natuur ingaat. Het is niet gek dat mensen vastlopen met het leven. Dat gaan we allemaal fixen met meditatie, ijsbaden, retraites, vakanties, etc. Allemaal niet verkeerd, maar ga jij niet liever voor lange termijn? Een levensritme ontdekken waardoor je niet steeds iets hoeft te fixen.

Margreet Bronk HSP Coach

Jaren geleden koos ik ervoor dat de avonden niet zijn voor activiteiten. Daaruit stappen is niet eenvoudig als het collectief roept dat het normaal is, het nu eenmaal zo moet en je geen andere keuze hebt.

Ik werk in de ochtend en de rest van de dag staat in het teken van zorgen voor mijn gezin, mezelf en het huis. Ik zeg makkelijk nee tegen activiteiten, want mijn gezin is prioriteit nummer 1. En als ik allerlei dingen doe die mij onnodige energie kosten dan betekent dat altijd dat ik minder energie voor mijn gezin heb.

Als jij jouw prioriteiten echt helder hebt, dan kun je iedere keuze die jij maakt daarop baseren. Je zult merken dat je belangrijk en niet- belangrijk veel makkelijker kan onderscheiden en met een gerust hart ‘nee’ durft te zeggen. En daarmee doe je iedereen recht.

 

Klinkt dit fijn en wil jij ook aan de slag met jouw prioriteiten?

Dan heb ik voor jou een werkboek ontwikkeld met vragen om achter jouw prioritieten te komen en daar echt naar te gaan handelen.

Voor 18,- is deze voor jou en kan je meteen aan de slag.

Wat kan ik van het werkboek verwachten?

  • Het werkboek bestaat uit 8 pagina’s met vragen
  • Je kunt er zoveel tijd in steken als jij wilt, lekker in je eigen tijd en tempo
  • Je ontvangt het werkboek direct in je mail