OVER MIJ

Over mij

Hoogsensitief én een leuk en ontspannen leven leiden?

Het kan!

Een paar jaar geleden dacht ik hier heel anders over.

Hoogsensitiviteit associeerde ik voor een groot deel met klachten. Ik vond het leven pittig, alsof er altijd een zware deken overheen lag. Ik had een huis, gezin, baan, gezondheid en er ontbrak niks, maar toch was ik niet gelukkig. Daar voelde ik mij ook nog eens schuldig over en deelde dit niet met mensen, ik schaamde mij ervoor.

Ik voelde mij anders, onbegrepen en daardoor vaak heel eenzaam. Toch wist ik tegelijkertijd heel goed dat ik niet burn-out of depressief was

In mijn werk liep ik vast en ik was niet de moeder die ik wilde zijn. Allemaal dingen die je niet wil en waar ik ook niet van geloofde dat het nodig was.

En nu? Nu ben ik HSP coach en leid ik een leven dat helemaal past bij mij, mijn gezin en mijn hoogsensitiviteit. Sterker nog, mijn hoogsensitiviteit heeft mij naar dit leven geleid. En dat zware gevoel? Dat heb ik bijna nooit meer.

Het was hard werken om daar te komen, maar zo enorm de moeite waard. En dat harde werken, daar begeleid ik jou graag bij door mideel van o.a. de HSP Academie. 

Margreet Bronk HSP Coach
HOOGSENSITIEF ZONDER KLACHTEN

Een fijn leven met hoogsensitiviteit wil, wat mij betreft, niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Waar het wel om gaat, is dat jij keuzes kunt maken die beter passen bij jouw eigenschappen.

Dat was ik verplicht aan mezelf én mijn gezin. Op deze manier haal ik het beste uit mezelf en het leven en ben ik een leukere moeder, dochter, partner, vriendin & coach.

Ik liep continu vast. In vriendschappen, stages en later in mijn werk.

Op een dag was ik klaar met slachtoffer zijn van dat leven.

Je kunt echt een ontspannen leven leiden als HSP.

Ik gaf mezelf een flinke schop onder m’n kont, legde de vinger op de zere plek(ken) en ben aan het werk gegaan met mezelf. Ik weet waar ik gelukkig van word en waar ik energie uit haal. Ik weet waar ik niet tegen kan en wat ik niet wil.

Het begon bij mij. 100% bij mij, maar wel om mijn gezin te dienen.

Binnen 3 maanden vervielen de zwarte randjes en het leven werd weer fijner. Alle eenzaamheid, onbegrip en mezelf anders voelen, vielen van mij af en zijn nóóit meer op die manier teruggekomen.

Het is accepteren en gezond leren omgaan met je valkuilen.

HSP Coach

Ik ben Margreet Bronk, getrouwd met Jacob en moeder van 2 fantastische meiden. Christelijk én blij dat ik hoogsensitief ben.

Ik ben HSP coach voor vrouwen, al weten mannen mij ook af en toe te vinden. Mijn geloof in God en Jezus is de basis van mijn bestaan, maar komt in mijn coaching niet concreet naar voren, alleen als jij daar behoefte aan hebt. Iedereen is welkom, gelovig of niet.

Ik leid een leven dat helemaal bij mij past. Het leven is al ingewikkeld genoeg, maak het jezelf niet nog moeilijker dan het al is. Spreekt dat jou aan?

Mijn doel is om anderen te laten ontdekken hoe mooi hoogsensitiviteit kan zijn. Ik wil de wereld laten zien dat je ook positief met je sensitiviteit om kunt gaan en dat het geen blokkade hoeft te zijn. Dat doe je niet alleen voor jezelf, maar juist ook voor iedereen die je lief hebt.

Dit doe ik allemaal nuchter en met een grap op z’n tijd.

Liefs,

Margreet

Interviews

In deze interviews deel ik mijn verhaal en mijn visie over hoogsensitiviteit. Een laagdrempelige manier om met mij kennis te maken en meer te horen over hoogsensitiviteit.

 

Lees en luister hier mijn interview met Groot Nieuws Radio:
Luister hier een interview met de Toegepaste Psychologie podcast:
Luister hier een gesprek op de radio met WILD Faith op WildFM:
Luister hier een gesprek met de mannen van Ondernemerschap TV:
Luister hier een interview met Marije van de berg voor De Inspirerende Vrouw: