OVER MIJ

Over mij

Hoogsensitief én een leuk en ontspannen leven leiden?

Het kan!

Een paar jaar geleden dacht ik hier heel anders over.

Hoogsensitiviteit associeerde ik voor een groot deel met klachten. Ik vond het leven zwaar voelen. Ik had een huis, gezin, baan, gezondheid en er ontbrak niks, maar toch was ik niet gelukkig. Daar voelde ik mij ook nog eens schuldig over en deelde dit niet met mensen, ik schaamde mij ervoor.

Ik voelde me anders, onbegrepen en daardoor vaak heel eenzaam. Het leven voelde vaak als een strijd. Toch wist ik tegelijkertijd heel goed dat ik niet burn-out of depressief was

In mijn werk liep ik vast en ook als moeder kon ik er niet meer uithalen wat ik wilde. Mijn eigen kritische stem gaf mij het gevoel dat ik niet uit het juiste hout gesneden was.

Hoe ik het zou omschrijven? Met je voeten vast zitten in drijfzand.

Ik liep (letterlijk) vast.

En nu? Nu ben ik HSP coach.

Al heb ik daar flink wat hobbels voor moeten nemen.

Margreet Bronk HSP Coach

HOOGSENSITIEF ZONDER KLACHTEN

Een fijn leven met hoogsensitiviteit wil, wat mij betreft, niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Waar het wel om gaat, is dat jij keuzes kunt maken die beter passen bij jouw eigenschappen.

Dat was ik verplicht aan mezelf én mijn gezin. Op deze manier haal ik het beste uit mezelf en het leven en ben ik een leukere moeder, dochter, partner, vriendin & coach.

Je kunt een ontspannen leven leiden als HSP.

Klinkt dat onmogelijk?

Dat dacht ik ook. Ik liep continu vast. In vriendschappen, stages en later in mijn werk.

Op een dag was ik klaar met slachtoffer zijn van dat leven.

Hoe vervalt die zwaarte?

Ik gaf mezelf een flinke schop onder m’n kont, legde de vinger op de zere plek(ken) en ben aan het werk gegaan met mezelf. Ik ben mijn beste vriendin en mijn grootste uitdager. Ik weet waar ik gelukkig van word en waar ik energie uit haal. Ik weet waar ik niet tegen kan en wat ik niet wil.

Het begon bij mij.

Binnen 3 maanden vervielen de zwarte randjes en het leven werd weer leuk. Alle eenzaamheid, onbegrip en mezelf anders voelen, vielen van mij af en zijn nóóit meer teruggekomen.

Ik kon weer ademhalen en écht genieten van het leven.

HSP Coach

Ik ben Margreet Bronk, getrouwd met Jacob en moeder van 2 fantastische meiden. Christelijk én blij dat ik hoogsensitief ben.

Ik ben HSP coach voor vrouwen, al weten mannen mij ook af en toe te vinden. Mijn geloof in God en Jezus is de basis van mijn bestaan, maar komt in mijn coaching niet concreet naar voren, alleen als jij daar behoefte aan hebt. Iedereen is welkom, gelovig of niet.

Ik leid een leven dat helemaal bij mij past. Het leven is al ingewikkeld genoeg, maak het jezelf niet nog moeilijker dan het al is. Spreekt dat jou aan?

Mijn doel is om anderen te laten ontdekken hoe mooi hoogsensitiviteit kan zijn. Ik wil de wereld laten zien dat je ook positief met je sensitiviteit om kunt gaan en dat het geen blokkade hoeft te zijn.

Dit doe ik allemaal nuchter en met een grap op z’n tijd.

Liefs,

Margreet