BEN IK HOOGSENSITIEF?

Twijfel je nog? Doe de HSP test!

Ben ik hoogsensitief?

Twijfel je nog? Doe de HSP test!

HSP Test

Met deze test kun jij onderzoeken of jij wellicht ook hoogsensitief bent. Beantwoord de vragen zoals het voor jou voelt, er zijn geen goede of foute antwoorden. Antwoord met ja als het op jou van toepassing is. Antwoord met nee als het niet heel erg of totaal niet op jou van toepassing is. Tel het aantal keer dat je een vraag met ja hebt beantwoord.

De test betreft een indicatie over de mate waarin jij hoogsensitief kan zijn. De test kan je eerste aanleiding zijn om er meer over te lezen of het kan je aanzetten bewuster naar jezelf te kijken, zodat je weet wat voor invloed jouw dagelijkse bezigheden op jou hebben.

Niemand is hetzelfde. Jij weet wat voor jou normaal is en voelt. #ikbendenorm

Naarmate je eigen inzicht en bewustzijn hierin groeit, helpt dat je weer op weg naar een fijn en ontspannender leven met hoogsensitiviteit.

HSP Challenge

#ikbendenorm

HSP Academie

In 8 stappen ontspannen met je hoogsensitiviteit om gaan.

Margreet Bronk HSP Coach

HOE HEEFT HET MIJ GEHOLPEN?

Een aantal jaar geleden lag ik vaak te piekeren en kwam ik in een steeds dieper dal. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt en HSP associeerde ik voor een groot deel met klachten. Ik voelde me anders en daardoor eenzaam.

Gelukkig wist ik wel dat dit door mijn hoogsensitiviteit kwam en ik ben aan de slag gegaan!

Een fijn leven met hoogsensitiviteit wil, wat mij betreft, niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Waar het wel om gaat, is dat jij keuzes kunt maken die beter passen bij jouw eigenschappen. Je kunt wél goed voor jezelf zorgen. En wat dat betekent voor jou, weet jij het beste.

Ik gaf mezelf een flinke schop onder m’n kont, legde de vinger op de zere plek(ken) en ben aan het werk gegaan met mezelf. Inmiddels leid ik een leven dat helemaal bij mij past, voel ik me ontspannen en veel vaker gelukkig.

En niet onbelangrijk; ik ben de vrouw, moeder en vriendin die ik wil zijn!

Ben jij er net zo klaar mee als ik dat toen was? Is het tijd voor verandering?

In 8 stappen nuchter en ontspannen met je hoogsensitiviteit om gaan.

Hsp-Boekentips

5 SIMPELE TIPS VOOR EEN FIJN EN ONTSPANNEN LEVEN ALS HSP’ER

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief én ontvang mijn gratis ebook!

Ik ga akkoord met het e-book

Dankjewel voor het aanvragen, jouw e-book is onderweg