BEN IK HOOGSENSITIEF?

Ben ik hoogsensitief?

De uitslag:

Hi,

Je herkent minder dan 15 punten en bent waarschijnlijk niet hoogsensitief. Heb je toch nog vragen, neem dan contact met mij op.

Liefs,

Margreet Bronk

HSP Challenge

#ikbendenorm

HSP Academie

In 8 stappen ontspannen met je hoogsensitiviteit om gaan.

Margreet Bronk HSP Coach

HOE HEEFT HET MIJ GEHOLPEN?

Een aantal jaar geleden lag ik vaak te piekeren en kwam ik in een steeds dieper dal. Ik was mezelf volledig kwijtgeraakt en HSP associeerde ik voor een groot deel met klachten. Ik voelde me anders en daardoor eenzaam.

Gelukkig wist ik wel dat dit door mijn hoogsensitiviteit kwam en ik ben aan de slag gegaan!

Een fijn leven met hoogsensitiviteit wil, wat mij betreft, niet zeggen dat het altijd makkelijk is. Waar het wel om gaat, is dat jij keuzes kunt maken die beter passen bij jouw eigenschappen. Je kunt wél goed voor jezelf zorgen. En wat dat betekent voor jou, weet jij het beste.

Ik gaf mezelf een flinke schop onder m’n kont, legde de vinger op de zere plek(ken) en ben aan het werk gegaan met mezelf. Inmiddels leid ik een leven dat helemaal bij mij past, voel ik me ontspannen en veel vaker gelukkig.

En niet onbelangrijk; ik ben de vrouw, moeder en vriendin die ik wil zijn!

Ben jij er net zo klaar mee als ik dat toen was? Is het tijd voor verandering?

In 8 stappen nuchter en ontspannen met je hoogsensitiviteit om gaan.