HSP ACADEMIE

Ontdek hoe jij in 8 stappen positief en ontspannen met je hoogsensitiviteit kunt om gaan.

Hoe zou jouw leven er over 3 maanden uitzien als je blijft doen wat je nu doet?

Wat kun je verwachten?

In de HSP Academie leer jij in een jaar tijd dat 2 dingen naast elkaar bestaan: werken aan de dingen waar je last van hebt én accepteren dat sommige dingen zo zijn, waardoor je niet steeds in gevecht met jezelf bent.

Het bestaat uit video’s, audio’s en een uitgebreid werkboek met verdiepende vragen en opdrachten. Er zijn tips en oefeningen en vragen die jou helpen meer ontspanning te creëren. Dit allemaal op een nuchtere en laagdrempelige manier. Zodra jij je inschrijft, start jouw 12 maanden deelname en heb je direct toegang tot alles. Je maakt de HSP Academie geheel zelfstandig, maar kunt mij mailen als je vragen hebt.

Het resultaat: je bent meer in balans, ervaart minder stress en hebt meer energie.
Je kunt de modules volgen in jouw eigen tempo en op een plek waar jij je prettig voelt.

Je kunt tijdens jouw deelname aan de Academie een 1 op 1 gesprek met mij bijboeken.

Je hebt altijd een jaar toegang en kunt de modules volgen in jouw eigen tempo, op een plek waar jij je prettig voelt. Heb je niet genoeg tijd? Dan kun je na een jaar verlengen.
Aan jouw eigen keukentafel met een theetje in jouw lievelingsmok.

De modules:

HOOGSENSITIVITEIT

 • Kennis over hoogsensitiviteit
 • Bepaal jouw begin- en eindpunt van de HSP Academie

PRIKKELS

 • Ontdek hoe je meer balans krijgt
 • Voorkom overprikkeling
 • Voorkom onderprikkeling

EMOTIES

 • Stoppen met emoties overnemen
 • Emoties verwerken
 • Emoties voorkomen

COMMUNICATIE

 • Communiceren zonder energieverlies
 • Beter begrepen worden
 • Grenzen communiceren

PLANNING

 • Plannen rondom jouw energie
 • Meer ruimte voor ontspanning
 • Een planning die het beste uit jou en jouw dag haalt

WERK

 • Ontdek de verlangens die echt bij jou passen
 • Wat past er op dit moment bij jou en jouw leven

WONEN

 • Maak jouw eigen plek hsp proof
 • Wonen met anderen

BOEKENLIJST

 • Een lijst met boeken die aanvullen op een leven met hoogsensitiviteit

Extra video’s en masterclasses die jij erbij krijgt:

l

Je aan jouw planning houden

Cynthia van Structuurjunkie

Emoties kun je niet kiezen

Tessa van Olst

Seks en Hoogsensitiviteit

Margreet & Cocky Drost
(relatietherapeut)

Narcisme en Hoogsensitiviteit

Margreet & Lot Anne
(narcismecoach)

I

Verlies en Hoogsensitiviteit

Margreet & Laurina de Visser
(therapeut)

I

Kinderen en Hoogsensitiviteit

Margreet & Linda de Groot
(gezins- en opvoedcoach)

I

Planning en Hoogsensitiviteit

Margreet & Gaby van de Essentialiving planner
(plancoach)

HSP Academie

12 maanden

 • 12 maanden lang toegang waardoor je echt de tijd kunt nemen
 • Een digitaal werkboek waarmee jij jezelf leert coachen
 • Je mag al jouw vragen aan mij stellen via de mail
 • Extra voor jou:
 • Hele waardevolle video’s en masterclasses over o,a, planning, narcisme, verlies, seks, kinderen, etc.
 • Betalen in 1 keer of in 12 termijnen
 • Tijdelijk 40,- i.p.v. 65 per maand,-
 • Na inschrijving start direct jouw deelname van 12 maanden en heb je direct toegang tot alles**

* Deze prijs is inclusief btw. Via de werkgever is deze actie niet mogelijk. Dan kun je dit aanbod indienen.
** Het is geen abonnement en je hebt altijd 12 maanden toegang

In jezelf investeren is gezond en het omgekeerde van egoïstisch. Anderen hebben meer last van jou als je uitvalt en blijft tobben. Investeer daarom nu in jouw mentale gezondheid.

Al meer dan 600 deelnemers gingen jou hierin voor

“Jouw methode sprak mij aan: zelf doen, eigen tempo en vooral veel schrijven. Ik had geen zin in het ‘op de bank zitten bij een coach’. En je christelijke achtergrond vond ik ook fijn, je bent een hele nuchtere vrouw, daar houd ik van.

Wat ik heel leuk en waardevol vond en nog steeds vind, zijn de masterclasses die erbij zitten, ook die hebben veel opgeleverd. Ik ga nog door met de ‘Ik ben de norm’ training. Ik ben je echt dankbaar voor wat je geboden hebt en wens dit veel andere vrouwen (en mannen) ook toe!!”

De bak aan informatie en de schatten van inzichten die de HSP Academie heeft opgeleverd is wel even genoeg voor een paar jaar.‘

Martha

‘Ik heb heel veel gehad aan de HSP Academie. Ik heb sommige lessen wel drie keer gedaan, haha! Sowieso heb ik alles twee keer helemaal gedaan. Verrassend vond ik het dat die tweede keer ook nog zo leerzaam was.
Ik kan echt wel zeggen dat ik mezelf nu veel beter snap. Ik weet waar mijn valkuilen liggen, en wat mijn grenzen zijn.

Dankjewel dat je al jouw lessen en inzichten met me hebt gedeeld, ik heb er heel veel aan gehad!’

Nelleke

“Het volgen van de HSP Academie was erg waardevol voor mij. Omdat het in je eigen tempo te volgen is, voelde dat heel ontspannen.

Het werkboek en de video’s van zowel jou als de andere experts hebben me geholpen om helder te krijgen waarom ik me vaak onbegrepen voelde. Ze boden mij handvatten in het omgaan met mezelf i.c.m. anderen.

Het herkennen van overprikkeling en onderprikkeling helpt mij om de juiste balans te zoeken en maakt me zelfverzekerder. Ik vond het een hele goeie investering in mezelf.”

Marja

‘Het belangrijkste wat ik geleerd heb is om voor mezelf te zorgen. Dat ik bijvoorbeeld op een dag dat ik later moet werken, niet ’s morgens nog iets sociaals doen. En het afsluiten voor emoties op de werkvloer. Vooral de emoties van collega’s en cliënten raakten mij, omdat dat deel is van mijn werk.

Ik schrap nu ook gerust in mijn planning als ik merk dat ik moe en overprikkeld raak. En dat durf ik ook tegen de ander te zeggen, zonder mij schuldig te voelen. Zo kan ik mama zijn van ons viertal ????’

Judith

“Ik voelde me vaak niet begrepen en gezien. Ik dacht dat het vooral aan mij lag.

Door de Academie weet ik dat het gewoon een eigenschap van mij is. Door meer tijd te nemen om iets te zeggen of me beter op situaties voor te bereiden lukt het om die onrust en dat gepieker beter los te laten.

De nuchtere kijk van Margreet spreekt me aan. Ook haar rustige manier van spreken in de video’s en de uitleg hoe het brein werkt zorgde bij mij voor (h)erkenning en opgeruimdheid. Ik koos( ook omdat zij gelovig is) is daarom voor haar om voor mezelf hiermee aan de slag te gaan.”

Baukje

“Ik ben wie ik ben en dat is oké heb ik van jou geleerd! Het is alsof je de modules voor mij hebt geschreven! Het heeft veel in mij los gemaakt en was zo helpend!

Het klopt echt, het is een investering en cadeau voor jezelf waar je de rest van je leven mee verder kan.
Ik had niet gedacht dat het zo zou doorwerken in mijn dagelijkse leven, het wordt een leefstijl. De puzzelstukjes passen en maken mij steeds meer tot een complete puzzel.

Je bedankt mij dat ik er ben, maar ik bedank jou dat jij er bent en dat je je gaven en talenten inzet om je medemens te helpen! Echt heel erg tof!”

Adri

“Na een depressie wilde ik mij meer verdiepen in mijn hoogsensitiviteit. Na veel lezen en zoeken kwam ik telkens terug bij hoe goed Margreet het verwoord. Ik vond zoveel herkenning in haar verhalen en gewoon een goed gevoel. Toen werd het mijn missie om te sparen voor de HSP Academie. Ik heb geen dag spijt gehad, want het heeft mijn leven veranderd.

Volgens psychologen moest ik gaan verwerken dat ik niet het beroep kon gaan doen wat ik wilde. Dus ik ben mij gaan verdiepen, puzzelen en plannen. Vooral naar het geloof in mezelf en weer weten wat ik wil.

Dat gaf me moed, stoute schoenen en blijkbaar ook een betere sollicitatiemotivatie en brief. Voor het eerst kreeg ik uitnodigingen om op sollicitatie te komen. Soms is het nog erg onwerkelijk voor me, maar mijn droom is uitgekomen en ik zal nooit meer zomaar opgeven!”

Natascha

‘Ik vond het best een stap om in mezelf te investeren, maar omdat ik niet goed in mijn vel zat, besloot ik er voor te gaan. Ik vond mezelf niet zo’n leuke moeder, omdat ik veel op de kinderen afreageerde. Daarnaast nam ik emoties van anderen over en maakte ik mij  vaak druk over wat anderen denken.

De HSP Academie heeft me veel inzicht gegeven over hoe dit bij mij werkt en hoe ik met die dingen om kan gaan. Ik ben me veel meer bewust van hoe ik me voel, waar dat door komt en wat ik er aan kan doen.

De module ‘planning’ heeft ervoor gezorgd dat ik me meer opgeruimd voel. Ik haal meer voldoening uit mijn dagen. Naast de modules heb ik ook met veel interesse de Expert video’s gekeken.

Ik koos voor jou als HSP coach omdat ik veel herken in wat je deelt. Je raakt een gevoelige snaar. Omdat ik christen ben en dat een belangrijk deel is van mijn identiteit, vond ik het prettig om dit traject van een christelijke HSP coach te volgen, zonder dat hoogsensitiviteit vergeestelijkt zou worden.

Ik vond het alleen al heel prettig om wekelijks voor mezelf bezig te zijn. Ik heb veel geleerd en kan nog lekker doorgaan met leren en oefenen in de praktijk.’

Marjon

“Ik twijfelde heel erg. Het is de prijs zeker waard, maar op dat moment vond ik het veel geld. Het liet mij wel nadenken… wat mag het mij eigenlijk kosten om te investeren in mezelf? Besef ik dat ik van waarde ben en dat ik mag ontwikkelen en groeien in wie ik ben?
Voor de HSP Academie voelde ik me vaak raar, onbegrepen en soms zelfs alleen. Nu kan ik mijn reacties op situaties beter plaatsen en weet ik waar het vandaan komt. Ik zag het eerst als een last en nu meer als een kracht. Dat lukt me niet altijd, maar het is al zo bevrijdend om te weten dat ik hier niet alleen in ben.

Ik vond vooral de les over emoties heel waardevol, omdat ik toen ging inzien wat er voor zorgt dat ik zo schommel in mijn ups en downs. En ook wat ik eraan kan doen. Mezelf vragen stellen, waar komt dit gevoel vandaan? Is het een emotie van mezelf of van een ander? Dit helpt mij om te begrijpen waarom ik me voel zoals ik me voel.

Ik zou de HSP Academie zeker aanbevelen! Het helpt je jezelf en de ander beter te begrijpen. En het kan helemaal op je eigen tempo! Ik wil alleen nog zeggen hoe blij ik ben met alles wat ik van jou geleerd heb! Dankjewel!”

Diane

Twijfel jij nog?

Hoe lang ben ik bezig met het programma?

De video’s en audio’s in de HSP Academie duren niet zo lang, zodat je daar niet veel energie aan kwijt bent voor je de opdrachten gaat maken. De opdrachten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Heb je weinig tijd? Dan maak je ze kort en krachtig. Wil je er meer tijd aan besteden? Ga er dan rustig voor zitten. Je kunt altijd nog verlengen per maand.

Ik heb twijfels of een online programma bij mij past.

Inmiddels heb ik heel wat ervaring als hsp coach en ontdekt dat dit een heel mooi alternatief is voor (duurdere) 1 op 1 coaching. Digitaal werken geeft je de kans om het lekker op jouw eigen tijd en tempo te doen. En als hsp’er scheelt het jou heel veel energie om elkaar niet in het echt te zien en spreken. Want je voelt dan van alles bij de ander, wat je niet hoeft te voelen als je zelfstandig aan de slag gaat.

Heb je tijdens het maken van de HSP Academie behoefte aan een 1 op 1 gesprek? Dan kun je deze er altijd nog bij boeken.

Als je twijfelt over deelname kun mij altijd jouw vragen mailen via margreet@margreetbronk.nl

Ik vind het een flinke investering.

Dat snap ik. Ik geloof ook dat een leven als ontspannen hsp investeren in jezelf is. Je bent het waard! Ik vraag ook je overgave, inzet en financiële investering om alles eruit te halen. In ruil daarvoor krijg jij al mijn kennis, expertise en hulp om een mooi leven te leiden met je hoogsensitiviteit.

Stel jezelf eens de vraag: wat gaat het mij kosten in het leven als er nu niets verandert?

Wat leert deze Academie mij meer dan boeken?

Boeken zijn heel fijn voor kennis en herkenning, maar missen nogal veel de praktische kant: hoe ga ik er nu echt mee om?!

Dit is exact waar ik tegenaan liep en wat ik miste. Daarom heb ik de HSP Academie ontwikkeld, het is een soort coaching op papier, maar met een groot deel praktische insteek. Wel bedoelt om het je echt eigen te maken, zodat het geen trucjes zijn om te overleven.